OZONAVIMAS – ŠVARŪS, GAIVŪS IR DEZINFEKUOTI NAMAI

Patalpų oro valymas pasitelkiant ozoną – tai moderni dezinfekavimo ir nemalonių kvapų šalinimo technologija naudojama butuose, biuruose, restoranuose, viešbučių kambariuose ar bet kuriose kitose gamybinėse ir gyvenamosiose patalpose. 

Nepaisant to, kad ozonas buvo atrastas daugiau nei prieš 230 metų ir plačiai naudojamas daugelyje pramonės šakų, patalpų dezinfekavimo ir kvapų šalinimo ozonu technologija dar pakankamai neseniai plačiau pradėta naudoti viešbučiuose ir tik visai neseniai atkeliavo į gyvenamuosius namus. 

Ozonavimas pakankamai nauja paslauga Lietuvoje, tad tikėtina, ne visi yra apie ją girdėję arba nėra įsigilinę į šios paslaugos privalumus bei galimybes. Tačiau užklupusi pandemija privertė ieškoti naujų, efektyvesnių būdų patalpų dezinfekcijai, tad ozonavimas greitai pateko į visų akiratį. 

Jau keletą metų teikiame patalpų ir automobilių salonų ozonavimo paslaugas, klientai jau spėjo įvertinti, jog tai puikus patalpų oro valymo būdas. Susisiekite konsultacijai jau šiandien.

ozonatorius
ozonavimas

100% ORO VALYMAS

Jauskitės saugūs - išnaikinsime visus nemalonius kvapus be galimybės jiems sugrįžti.

SERTIFIKUOTA VEIKLA

Paslaugas teikiame pagal ES ir LR nustatytus saugos ir kokybės reikalavimus.

AUKŠTO LYGIO TECHNOLOGIJA

Naudojame naujausius ir efektyviausius sertifikuotus ozonavimo prietaisus.

KAS YRA OZONAVIMAS?

Ozonavimas – tai vienas iš efektyviausių būdų pašalinti alergenus, pelėsius ir nepageidaujamus nemalonius kvapus uždarose patalpose naudojant ozoną. Įvairūs kvapai ir dulkės lieka po remonto, pelėsiai klesti drėgnoje aplinkoje ir tose vietose, kur bloga oro cirkuliacija bei gali būti kitų priežasčių, kodėl jums reikia išvalyti patalpų orą, dezinfekuoti patalpas bei užtikrinti gaivų kvapą. 

Naudodami aukštos kokybės profesionalius oro ozonatorius pašaliname kvapus, sunaikiname pelėsių sporas ir bakterijas, dezinfekuojame patalpas, oro kondicionavimo sistemas tiek pastatuose, tiek transporto priemonėse. Šis patalpų valymas yra atliekamas 100 % nenaudojant chemijos produktų.

Oro ozonavimas yra paremtas idėja kaip kvapai yra naikinami natūralioje gamtoje. Lauke gamta naikina kvapus ir kenksmingus mikroorganizmus naudodama UV šviesą ir ozoną. Patalpų viduje dauguma vietų, kuriose susidaro kvapai, gauna labai mažai UV šviesos arba ozono. Ozono generatorius sukuria ozoną specialiu procesu, kuriame naudojama elektros srovė. Ozonas dezinfekuoja, skaidydamas kvapus, mikroorganizmus ir kitus teršalus jų susidarymo šaltinyje.

KADA NAUDINGAS PATALPŲ OZONAVIMAS?

Ozonavimas tinka visais atvejais, kuomet reikia atgaivinti namų kvapą, pašalinti nemalonius kvapus ir jų sukelėjus bei dezinfekuoti patalpas. Tai ypač naudinga žemiau paminėtomis situacijomis.

OZONAVIMAS TINKA

  • Po potvynių ir užliejimų atsirandantiems kvapams neutralizuoti,
  • Degėsių kvapą po gaisro naikinti,
  • Išvalyti sienas nuo pelėsio,
  • Pašalinti rūkalų kvapą,
  • Sumažinti riziką susirgti kokia nors liga,
  • Naikinti bakterijas ir virusus, esančius minkštuose balduose, kilimuose ir užuolaidose, taip pat kenkėjus, esančius mediniuose balduose,
  • Naikinti grybus, grybieną ir jų sporas,
  • Atsikratyti nemalonaus tabako dūmų kvapo, kvapų, atsirandančių dėl gyvūnų namuose buvimo, kvapų iš tualeto,
  • Naikinti po remonto ar renovacijos likusių dažų ar lako kvapą,
  • Pašalinti namų alergenus,
  • Ir pan.

Ozonas sunaikina 100 proc. Escherichia coli, 95 proc. stafilokoko ir 99,9 proc. pašalina Staphylococcus aureus ir baltuosius, taip pat sunaikina 99 proc. gripo viruso ir koronaviruso patalpų ore.

ORO OZONAVIMO PRANAŠUMAI

  • Tai saugus patalpų oro valymo būdas. Ozonas pats suyra į deguonį, 
  • Po ozonavimo patalpose nelieka kenksmingų medžiagų likučių,
  • Šis valymo būdas nesukelia alergijos.

ORO VALYMO NAUDOJANT OZONĄ EFEKTYVUMAS

  • ozonas iš tikrųjų yra dujinė dezinfekavimo priemonė,
  • veiksmingesnis už chlorą,
  • nesugadina kontaktinių medžiagų.

Ozonas yra labai saugi priemonė. Dezinfekuojant ozonu jis grįžta į pradinę būseną – deguonį, kuris yra visiškai saugus žmogui. Ozonas yra toks efektyvus, kad net naudojamas kaip oksidatorius raketų varikliuose.

Atyksime per 24h

Į užsakymus atvykstame tą pačią arba sekančią dieną

Konfidencialumas

Galime atvykti be atpažinimo ženklų ir neatkreipti dėmesio

Gera ir skaidri kaina

Prieinama, skaidri ozonavimo kaina be jokių sąmatos didėjimų

Dirbame ir savaitgaliais

Prisiderinsime prie jūsų tvarkaraščio ir jums tinkamo laiko

AUTOMOBILIO OZONAVIMAS

Automobilio salono ozonavimas yra nemažiau populiari paslauga nei kambario ozonavimas. Valymas ozonu yra veiksmingas būdas atsikratyti drėgmės sukelto kvapo ar cigarečių dūmų kvapo jūsų automobilyje. Tai taip pat puikus būdas išvalyti automobilio oro kondicionavimo sistemą nuo pelėsio.

Oro kondicionieriaus valymas ir automobilio dezinfekavimas yra geras būdas išlaikyti sveiką orą automobilio salone. Kokybiška automobilio priežiūra padidina vairuotojo ir keleivių komfortą, nelieka žalingo grybelio ar erkučių poveikio. Šių mikroorganizmų išskiriamos medžiagos gali sukelti alergines reakcijas ir kvėpavimo takų ligas.

Automobilio salono ozonavimas gali būti reikalingas dėl skirtingų priežasčių. Pavyzdžiui, jei įsigijote naudotą automobilį iš rūkančio žmogaus ir norite panaikintį šį nemalonų kvapą. Ozono generatorius yra atsakymas į visas automobilio salono oro problemas. Ozonavimas taip pat padės atkurti gaivų pojūtį anksčiau šunų savininkų vairuojamuose automobiliuose, kuriuose gali būti labai sunku atsikratyti gyvūnų kailio kvapo.

OZONAVIMAS VILNIUJE

Teikiamos profesionalios ozonavimo paslaugos Vilniuje jums patogiu laiku jūsų namuose ar automobilyje. Procedūra itin paprasta ir greita. Mūsų specialistai įrengia ozonatorių patalpose, įjungia ir prižiūri procesą. Žmonės valomose patalpose būti negali. Priklausomai nuo patalpų tūrio, ozonavimas gali trukti 15-60 minučių. 

OZONAVIMO KAINA

Patalpų ir automobilio salono ozonavimo kaina priklauso nuo patalpų tūrio, patalpų būklės. Konkreti kaina skaičiuojama konkrečiam atvejui. Kreipkitės ir patikslinsime kainą ir pateiksime jums optimaliausią pasiūlymą.

Klientų atsiliepimai:

Džiaugiamės, kad pateisiname klientų pasitikėjimą teikdami kokybiškas kenkėjų kontrolės paslaugas. Jūsų įvertinimai parodo, kad kruopštus darbas nelieka nepastebėtas.

200+ įvertinimų vidurkis

Noriu jums labai padėkoti! Visas procesas vyko labai sklandžiai ir greitai. Blusų po jūsų apsilankymo blusų namuose neliko! Taip pat maloniai nustebino paslaugus bendravimas ir patarimai.

Kristinos atsiliepimas
Kristina B.

Naudojuosi Sterilus.lt paslaugomis ne tik namuose bet ir savo versle. Gera kaina, profesionalumas, žinios ir kruopštumas nepalieka šansų jų konkurentams. Rekomenduoju.

Roberto atsiliepimas
Robertas Ž.

Esu patenkinta suteiktomis paslaugomis, nuo pirmo kontakto iki rezultatų kai namuose nebeliko skruzdėlių. Smagu turėti reikalų su kompanija, kuriai rūpi klientai. Ačiū.

Monikos atsiliepimas
Monika L.

Viską kokybiškai atliko, patikima įmonė!

Greta R.

Profesionalūs kenkėjų naikintojai

Nemokama konsultacija
kenkėjų kontrolės klausimais

kenkėjų kontrolės tarnyba